Показали, як виглядатиме новий семимісний кросовер Kia (Фото)

Kia може слідом за Hyundai з її моделлю Alcazar (подовжена Creta) випустити бюджетний 7-місний кросовер, пишуть індійські ЗМІ з посиланням на власні джерела всередині компанії. В його основу ляже «паркетник» Seltos. Як буде виглядати такий автомобіль показали незалежні дизайнери з індійського ательє «SRK-Designs».

Судячи з рендера, автомобіль збереже зовнішній вигляд свого донора, але обзаведеться розтягнутою колісною базою і збільшеним заднім обвісом, а також іншими бамперами і новими колісними дисками. Крім того, для більшого комфорту пасажирів на останньому ряду збільшили третє, ледве помітне на стандартному Seltos, бокове вікно.

Моторну лінійку в разі, якщо такому кросоверу буде дано «зелене світло», складе агрегатна гамма базового кросовера. В Індії 5-місний Seltos, нагадаємо, продають з 1,5-літровим «атмосферником», 1,4-літровим наддувним агрегатом і 1,5 – літровим «дизелем». Як трансмісій запропоновані: 5-ступінчаста МКП, варіатор або 7-діапазонний преселективний «робот». Привід – тільки передній.

Kia чутки про можливу появу в продажу 7-місного Seltos поки не коментує.


Не пропустіть