Skoda назвала вартість оновленого кросовера Kodiaq 2021 року (Фото)

Skoda модернізувала свій позашляховик Kodiaq до 2021 року, додавши нові технології і змінивши стиль, який призводить опціональний семимісний автомобіль у відповідність з останніми критеріями бренду. Чеський автовиробник оцінив кросовер Kodiaq від 27 650 фунтів стерлінгів до 41 720 фунтів стерлінгів. Автомобіль пропонується в комплектаціях SE, SE L, SportLine і L & K, а також vRS. Всі моделі в стандартній комплектації отримують світлодіодні фари, чорний задній спойлер і сіру прострочку салону, при цьому всі варіанти вище SE отримують світлодіодну технологію LED Matrix. Автовиробник представив новий набір 20-дюймових легкосплавних дисків в списку опцій.

Skoda освіжила Kodiaq новими решітками, піднесеним капотом, оновленими переднім і заднім бамперами і переробленим дизайном фар, вперше додавши елементи LED Matrix. Kodiaq побудований на платформі MQB Volkswagen Group, яка використовується в Volkswagen Tiguan і Seat Tarraco. В залежності від комплектації встановлювалися дво- або рульове колесо трьохспицеве. Автовиробник пропонує аудіосистему Canton з десятьма динаміками для комплектацій L&K або в якості опції для інших версій. Його інформаційно-розважальний блок був оснащений стандартним 8-дюймовим сенсорним екраном з можливістю установки дисплея 9,2 дюйма. Skoda включила 10,25-дюймовий TFT-дисплей для комбінації приладів в якості опції.

Kodiaq буде пропонуватися з 1,5-літровими бензиновими двигунами TSI потужністю 147 і 188 к.с., а також дизельними двигунами 2.0 TDI потужністю 147 і 197 к.с. Найпотужніший 2,0-літровий бензиновий агрегат буде пропонуватися тільки на моделі vRS. TSI початкового рівня буде пропонуватися з шестиступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом; всі інші моделі в стандартній комплектації оснащені семиступінчастою автоматичною коробкою передач, а більш потужні бензинові і дизельні моделі оснащені повним приводом.


Не пропустіть