Новий Kia Sportage показали на перших офіційних зображеннях (Фото)

Kia була лідером автомобільної індустрії в області дизайну протягом останніх кількох років, і ця тенденція не показує ніяких ознак уповільнення. Kia Sportage наступного покоління, випуск якого запланований на 2022 рік, в даний час проходить фінальні випробування перед офіційним показом, і автошпигунам вдалося сфотографувати це в Європі.

На цей раз на прототипі є серійні ліхтарі, хоча вони все ще прикриті камуфляжем. Тим не менш, ми все ще можемо бачити чітку форму і положення світлодіодних денних ходових вогнів, які в значній мірі сприяють стилю компактних кросоверів SUV. Ми також можемо виділити більш похилу і тонку задню стійку для більш спортивного вигляду в порівнянні з попередньою моделлю четвертого покоління.

Задня частина, також покрита темним камуфляжем, буде виглядати зовсім інакше, ніж те, до чого ми звикли. І, звичайно ж, новий Sportage буде носити оновлений логотип Kia. Раніше опубліковані рендери, засновані на старих шпигунських знімках, пророкують, що автомобіль не тільки буде виділятися на тлі конкурентів з точки зору дизайну, але і матиме значно якісніший зовнішній вигляд в цілому. Новий Sportage повинен зайняти гідне місце в відділі дизайну в порівнянні з BMW X3 і Audi Q5.

У покупців буде вибір з кількох двигунів, включаючи гібридні, підключаємі гібридні варіанти.


Не пропустіть