Позашляховики Toyota Land Cruiser J300 почали доставляти дилерам (Фото)

Компанія Toyota напередодні прем’єри нового покоління рамного позашляховика Land Cruiser, запланованої на 9 червня 2021 року, почали доставляти машини японським дилерам. Кілька партій автомобілів, що прямують до місцевих автосалонів, напередодні були помічені під час перевезення по дорогах Японії.

Нагадаємо, зі зміною генерації Land Cruiser отримає індекс J300 і переживе невеликі візуальні зміни. Позашляховик змінить радіаторну решітку, обзаведеться повністю новою світлодіодною оптикою з Т-подібною графікою ДХВ, висхідною підвіконною лінією, а також іншими світлодіодними L-подібними задніми ліхтарями. Колісна база автомобіля збільшиться на 50 мм в порівнянні з Land Cruiser 200 і складе 2900 мм.

Позашляховик перебереться на нову платформу TNGA-F, яка має на увазі виключення з гами двигунів 8-циліндровий «атмосферник». Замість нього новинка отримає 3,5-літрову бензинову «турбошістку» потужністю 415 кінських сил (650 Нм), а також 3,3-літровий 6-циліндровий турбодизель на 306 к.с. і 700 Нм. Зв’язку обом складе 10-діапазонний «автомат».

В арсенал «Ленд Крузер 300» повинні увійти: 4-зонний клімат-контроль, система запуску двигуна за відбитком пальця, планшети, встановлені на підголівниках передніх сидінь, а також акустична система з 14-ма динаміками.


Не пропустіть