Помітили оновлений Kia ProCeed під час тестів (Фото)

Оновлений універсал Kia ProCeed серйозно зміниться зовні і буде представлений в кінці цього або початку 2022 року

Компанія Kia вивела на тести прототип оновленого універсала Kia ProCeed. Шпигунські фотографії новинки виклало видання Motor1. За його даними, прем’єра машини відбудеться в кінці цього або початку 2022 року.

На знімках передня і задня частина автомобіля приховані під спеціальними чохлами. Передбачається, що під ними ховаються нові решітка радіатора, інші бампери і видозмінений повітрозабірник. Також універсал оснастять модернізованою оптикою. У салоні може з’явитися новий інформаційно-розважальний комплекс з збільшеним з 8 до 10,25 дюйма дисплеєм.

Всі технічні характеристики рестайлінгового Kia ProCeed поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, в гамму моторів увійде 1,5-літрова «турбочетвірка» потужністю 160 кінських сил.

Також очікується поява спортивної версії універсала, яка отримає приставку в назві GT. Така версія машини отримає 1,6-літровий турбодвигун з віддачею 205 кінських сил. Серед доступних трансмісій для Kia ProCeed з’явиться інноваційна коробка передач iMT (Intelligent Manual Transmission), управління якою здійснюється без педалі зчеплення.


Не пропустіть