Buick представив оновлений кросовер Enclave (Фото)

Американська марка Buick представила оновлену версію кросовера Enclave. З плановим рестайлінгом автомобіль отримав перероблений зовнішній вигляд з більш агресивними рисами, а також пережив точкові доопрацювання в салоні.

Візуально відрізнити оновлений Enclave від дореформеного можна по передній частині кузова, де з’явилася сучасна 2-поверхова оптика, верхній рівень якої зайнятий основним блоком фар, а знизу розташувалися «брови» ДХВ і поворотники. Радіаторна решітка стала більшою, ніж у попередника, а ліхтарі і задній бампер знайшли зовсім інший дизайн.

Інтер’єр, всупереч очікуванням, залишився практично без змін. З змін в салоні варто виділити появу нового 4-спицевого рульового колеса і кнопкового пульта управління селектором трансмісії, який змінив громіздкий «важіль».

В арсенал «топової» комплектації нового Buick Enclave увійшли: 20-дюймові колісні дики, обробка салону з натуральної шкіри і дерева, вентиляція передній сидінь, електропривід складання третього ряду і багато іншого.

Під капотом оновленого кросовера збережеться безальтернативний 3,4-літровий V6 потужністю 314 кінських сил, агрегатований як переднім, так і повним приводом в залежності від версії.

У продаж в США новий Buick Enclave надійде восени 2021 року. Ціни поки не оголошені. За актуальний кросовер дилери Buick в Північній Америці зараз просять від 42 тисяч доларів.


Не пропустіть