Український дизайнер показав приголомшливий концепт-кар Leleka (Фото)

Автор проєктів нових концепцій “Запорожців” та “Славути” Роман Прядко запропонував абсолютно новий бренд шикарного автомобіля під брендом Leleka, пише Аuto24.

Український дизайнер Роман Прядко показав власне бачення преміального українського автомобіля. Для цього він навіть створив власний бренд – Leleka. Також розроблено логотип цієї марки та першу модель в стилі “Гран туризмо”.

В якості першої моделі власного бренду Роман створив преміум-кар Leleka GTS Concept 2025. Це великий ліфтбек в стилі Porsche Panamera, який має всі елементи сучасних авто – спортивний видовжений силует кузова, світлодіодна оптика з оригінальним “світловим підписом”, задня світлова стрічка, величезні стильні колісні диски. Також детально намальований логотип та розроблений шрифт написання бренду.

Оскільки в автомобілі є решітка радіатора та пара вихлопних труб, то варто припустити, що Leleka GTS – не електромобіль. В ньому напевно передбачено двигун внутрішнього згоряння чи гібридний привід з ДВЗ та електромотором. Жодних ілюстрацій інтер’єру дизайнер поки не представив.

Джерело auto.24tv.ua

Не пропустіть