Топ-5 найкращих європейських автомобілів для покупців з невеликим бюджетом

Європейські автомобілі давно стали синонімом розкоші, елегантності та стилю. Такі бренди, як Lamborghini, Porsche, BMW і Mercedes тощо відомі в усьому світі своїми преміальними матеріалами, вишуканим дизайном і потужними двигунами.

Однак на більшість моделей популярних автовиробників також мають доволі високу ціну, яку може сплатити не кожен. Тому Yahoo Finance поділилися добіркою найкращий європейських бюджетних автомобілів.

Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta — це невеликий автомобіль, який забезпечує чудову економію палива, безпеку, комфорт і стиль. Крім того, автомобіль, як і сам бренд, вважається доволі надійним.

1,5-літровий двигун з турбонаддувом забезпечує 158 кінських сил. Крім того, Jetta пропонує місткий багажник, зрозумілу інформаційно-розважальну систему та технології допомоги водієві.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf коштує трохи дорожче за Jetta, але в цілому він залишається доволі доступним транспортним засобом. Автомобіль відомий своїм практичним дизайном, паливною ефективністю та універсальністю.

Його компактні розміри роблять його маневровим у міських умовах, а просторий салон забезпечує достатню кількість місця для пасажирів і багажу.

Fiat 500

Fiat 500 — це культовий італійський класичний автомобіль. Його виробництво припинили в 2019 році, але ви й сьогодні можете знайти варіант в хорошому стані.

Це доволі рентабельна модель завдяки економії палива та низьким вимогам до обслуговування. Також вона проста, надійна, зручна та достатньо безпечна.

Volvo XC40

Volvo XC40 – це шведський компактний позашляховик. Він відомий своїм скандинавським дизайном та поєднує в собі елегантність із практичністю, пропонуючи комфортну їзду та безліч функцій безпеки.

Попри те, що автомобіль має передові системи допомоги водієві XC40 пропонує гарну ціну, порівняно з іншими розкішними позашляховиками.

Mini Cooper

MINI Cooper – це цікавий і компактний автомобіль, який забезпечить унікальне враження від водіння. Він швидкий, економний та не потребує забагато обслуговування.

Джерело ampercar.com