Марка Skoda виводить на ринок спортивну версію Enyaq iV Sportline

Електричний Enyaq створений на платформі MEB, яка була сконструйована спеціально для електричних моделей, що входять до складу компанії Volkswagen.

Автомобільний концерн Skoda представив свій перший повністю електричний кросовер на початку осені 2020 року. Його попередником був концепт Vision iV, продемонстрований навесні 2019 року. Електричний Enyaq створений на платформі MEB, яка була сконструйована спеціально для електричних моделей, що входять до складу компанії Volkswagen.

Зовнішній вигляд Enyaq iV Sportline відрізняється за рахунок вставки, яка імітує наявність решітки радіатора, через яку проходить тонка світлодіодна смуга, що з’єднує ліхтарі. У базі у таких машин йдуть матричні фари і 20-дюймові колісні диски. Вибрані моделі будуть доступні диски розміром 21 дюйм. Крім цього, у версії Sportline є спеціальні шильдики на крилах спереду і чорна окантовка бічних стекол, а задній бампер отримав невеликий дифузор.

Підвіска електричного кросовера знижена на 15 міліметрів спереду і на 10 ззаду. Спортивна модифікація доступна для варіантів з індексами 60, 80 і 80x. Що стосується силових показників, то в першому випадку потужність електромотора складає 179 кінських сил, у другому – 204 кінських сили, в третьому передбачається двомоторна установка потужністю 265 кінських сил. Топове виконання моделі оснащується батареєю, ємність якої становить 82 кВт/год. Це дозволить автомобілю пройти на одному заряді 460 кілометрів.


Не пропустіть