Продається лімітований Ferrari J50 для японського авторинку (Фото)

Всі Ferrari в деякій мірі є особливими. Однак, транспортні засоби спеціальної серії являють собою ще більшу цінність.

Модель J50 є одним з таких прикладів. Авто засноване на версії 488. Новинка володіє всіма характеристиками такої машини. При цьому автомобіль отримав абсолютно новий кузов.

J50 створили в 2016 р в честь п’ятдесятиріччя Ferrari в Японії. Модель обмежена 19 екземплярами. Їх реалізовували тільки на авторинку Японії. За заявою експертів, кожен J50 адаптували спеціально до специфікацій клієнтів. Це робило такі транспортні засоби по-справжньому унікальними.

Розглянутий J50 виставили на реалізацію в Rosso Scuderia. Мова йде про представництво Ferrari на території Токіо. Схоже власнику авто дуже сподобалася чорне забарвлення. Оббивку виконали з преміальної якісної шкіри і алькантари. Модель отримала акценти жовтого відтінку. Зокрема це стосується колісних дисків.

Автомобіль комплектується 3,9-літровим двигуном V8, який отримав подвійний турбонаддув. Мотор на 681 к.с. функціонує з компоновкою задньопривідної системи і семиступінчастої КПП з подвійним зчепленням. За представлене авто збираються отримати 3 600 000 долл.