Фахівці назвали 12 кращих позашляховиків із найнадійнішими двигунами

Коли мова йде надійність автомобіля, нам потрібна насамперед впевненість, що двигун вашого авто не підведе передчасно. Оскільки двигун є однією з найважливіших частин автомобіля, оцінка загальної надійності автомобіля обов’язково включає оцінку двигуна.

Експерти gobankingrates оприлюднили рейтинг кращих позашляховиків з найнадійнішими двигунами. Зрештою, у позашляховику не було б особливої ​​”корисності”, якби існувала невпевненість щодо того, що ви застрягнете десь на бездоріжжі чи під час тривалої поїздки. Якщо ви шукаєте позашляховик, надійність двигуна має велике значення, чи то для сімейної подорожі, чи для спільної поїздки на подію.

Toyota 4Runner
Автомобіль Toyota 4Runner оснащений 4-літровим двигуном V-6. Те, що йому не вистачає у прискоренні та велику вагу, він з лишком компенсує своєю довговічністю та продуктивністю на різних місцевостях.

Toyota Highlander
Надійний 2,4-літровий 4-циліндровий двигун в Toyota Highlander з турбонаддувом забезпечує довговічність і стабільність водіння, що робить його гарним вибором як сімейного позашляховика.

Lexus GX
Lexus GX — розкішний позашляховик з 3,4-літровим V6 з подвійним турбонаддувом, який працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Незалежно від того, на бездоріжжі чи ні, продуктивність GX є стабільною, плюс авто володіє відмінною буксирувальна здатністю.

Subaru Forester
Forester оснащений 2,5-літровим 4-циліндровим двигуном потужністю 182 к.с. На додаток до надійного поттужного двигуна, ви також отримуєте відому систему повного приводу Subaru та технологію безпеки для їзди в складних умовах.

Audi Q7
Audi Q7 оснащений 4-циліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 261 к.с. Ви можете піти далі з турбованим 3,0-літровим V6 із загальною потужністю 335 к.с. З будь-яким варіантом водії можуть розраховувати на тривалу роботу безперебійну роботу.

Nissan Murano
Nissan Murano має 3,5-літровий двигун V6, який вже давно є основним елементом багатьох автомобілів Nissan. Це надійний вибір для поїздок на далекі відстані, укомплектований грамотним керуванням, особливо на шосе.

Kia Seltos
Seltos пропонує 1,6-літровий 4-циліндровий двигун з турбонаддувом, на який Kia надає цінну гарантію. Це надійне, економне та доступне авто, що пропонує достатню кількість внутрішнього простору.

Kia Telluride
Telluride оснащений 3,8-літровим двигуном V6. Цей позашляховик середнього розміру є надійним варіантом для тих, кому потрібно багато місця.

BMW X4
Цей компактний розкішний позашляховик має 2-літровий 4-циліндровий двигун із турбонаддувом, а також гарантію на 4 роки/80 000 км.

BMW X5
Шестициліндровий двигун BMW X5 з турбонаддувом забезпечує плавну, міцну їзду, яка добре працюватиме в різних умовах водіння. На X5 також надається гарантія BMW 4 роки/80 000 миль.

Hyundai Palisade
Hyundai Palisade має 3,8-літровий двигун V6, який працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Palisade є чудовим вибором для сімей.

Chevrolet Tahoe
Chevrolet Tahoe – ще один надійний вибір для сімей. На надійний двигун V8 надається 5-річна гарантія Chevy.

Honda CR-V
Цей компактний кросовер оснащений 1,5-літровим 4-циліндровим двигуном із турбонаддувом потужністю 190 к.с. Цей надійний позашляховик добре працює на схилах і слизькій дорозі, маючи додаткові переваги комфортного салону та економії палива.

Джерело