Довгоочікуваний IONIQ 6 вперше помітили на тестах (Фото)

Hyundai вже старанно працює над своїм новим електромобілем. IONIQ 6 вперше був помічений серед білого дня фотошпигунами. Дебют нового IONIQ 6 з максимальним запасом ходу більше 500 кілометрів заплановано на 2022 рік.

Розробка Hyundai нового електричного автомобіля вже йде повним ходом. Вихід IONIQ 5 – це тільки початок амбіційного і дуже важливого етапу компанії, пов’язаного з електричною мобільністю. Другий член сімейства IONIQ – це IONIQ 6, який вперше попався в об’єктиви шпигунських фотокамер в Південній Кореї. Незважаючи на щільний камуфляж очевидні різні деталі, що підкреслюють його статус електромобіля.

Дивлячись на фотознімки стає ясно, що основи майбутнього конкурента Tesla Model 3 закладає концепт Hyundai Prophecy, представлений більше року тому. На технічному рівні – це електрокар нового покоління, що використовує нову платформу e-GMP, призначену для повністю електромеханічних транспортних засобів. IONIQ 5 може похвалитися тим, що був першим, хто використав її.

За розмірами IONIQ 6 можна позиціонувати як заміну нинішньому Hyundai IONIQ Electric. За простору в салоні його можна порівняти з Hyundai Sonata. Лінійка IONIQ 6 складатиметься з двох версій. Перша, 218-сильна одномоторна версія, потужність якої буде передаватися на задню вісь, буде доступна з літій-іонною батареєю ємністю 73 кВт-год і запасом ходу на понад 500 км. Друга матиме другий двигун потужністю 313 к.с., потужність якого відіб’ється на автономності, яка впаде до 483 км.


Не пропустіть