Замаскований прототип Opel Astra помітили на тестах (Фото)

Скоро з’явиться новий Opel Astra, і цей замаскований екземпляр вже багато що прояснює в частині дизайну моделі.

Новий Opel Astra відображений на деяких фотографіях поруч з попередником. Зовні, природно, ми бачимо добре відомий дизайн Opel Vizor, вже представлений в останніх тизерах Mokka, Crossland і Grandland. Зображення збоку дає зрозуміти, що Astra, як і Peugeot 308, на якому вона технічно заснована, набуває дещо інші пропорції. Капот стає більш плоским, лобове скло трохи відсунуто назад, і машина в цілому здається трохи витягнутою.

Про це говорять і цифри, які стали відомі зарубіжним виданням. За їх словами, Astra має довжину 4,37 метра, висоту 1,47 метра і колісну базу 2,67 метра. Таким чином, ця модель довше і нижче, ніж попередня, а її колісна база на 13 міліметрів більше і на 51 міліметрів ширша.

Інтер’єр нового Opel Astra, все ще сильно замаскований, також можна побачити на зображеннях. Проте, ясно, що Opel не буде вічно дотримуватися запозичених GM елементів управління в поточній лінійці. Наприклад, тут можна побачити нове рульове колесо, яке має багато спільного з тими, що використовуються Peugeot і Citroën.

Повідомляється, що нова Astra розділяє моторну гамму з новим Peugeot 308, хоча це не є великим сюрпризом. Це означає, що Astra також буде доступна в двох різних плагін-гібридних варіантах потужністю 180 і 225 к.с. Крім того, в лінійці присутня як мінімум трициліндровий Puretech на 130 к.с. і дизель 1.5 такої ж потужності.


Не пропустіть