Chevrolet опублікував фотографії оновленого Camaro 2022 року

Chevrolet оновив свою легендарну модель Camaro, разом з тим знявши з виробництва пакет 1LE Performance Package для всіх моделей, які не мають V8 під капотом.

Через падіння продажів на протязі останніх 6 місяців американська компанія спрощує модельний ряд спортивних автомобілів. Однак є і хороші новини для 2022 модельного року. Атом Баррі, дизайнер General Motors, поділився зображенням Camaro 2022 року в новому кольорі. Яскрава помаранчева фарба, яку можна побачити на знімку, називається Vivid Orange, і вона замінює попередній колір Crush Orange. GM Authority повідомляє, що новий відтінок виглядає трохи більш темним і блискучим в порівнянні з глянсовою помаранчевою фарбою 2021 модельного року.

Ми не знаємо доплату за новий додатковий колір, хоча він, швидше за все, просто замінить існуючий. Варіант Crush Orange пропонувався за ціною 395 доларів, і ми чекаємо таку ж або дуже схожу надбавку до ціни нового оранжевого відтінку.

Яскраво-оранжевий буде не єдиним новим кольором в палітрі Camaro в новому модельному році. Як зазначає джерело, нова обробка Rapid Blue замінить колір Shock з 2021 року. Очікується, що оновлена ​​модель шостого покоління Camaro надійде у виробництво у вересні цього року. Автомобіль 2022 року, ймовірно, принесе кілька незначних, але все ж важливих поліпшень, хоча на даний момент відомо небагато, крім нових кольорів.