З’явилися офіційні зображення нового Hyundai Elantra N (Фото)

Повноцінний дебют новинки відбудеться через кілька тижнів.

У лінійці «заряджених» N-моделей компанії Hyundai недавно з’явився перший кросовер, а зовсім скоро планується прем’єра і першого N-седан. У США і ряді інших країн він отримає назву Hyundai Elantra N, а в Південній Кореї його стануть реалізовувати під найменуванням Hyundai Avante N. Дебют новинки обіцяно через кілька тижнів, а поки марка представила нову порцію тизерних зображень, вже без камуфляжу.

Як і інші N -моделі, продуктивна Elantra буде володіти розвиненим аеродинамічним обвісом (включаючи антикрило на кришці багажного відсіку), великими колісними дисками і великими патрубками випускної системи. Як і годиться, повноцінна Elantra N буде виглядати набагато агресивніше вже розсекреченої «підігрітої» версії Elantra N Line.

За попередніми даними, технічно седан Hyundai Elantra N буде повністю уніфікований з європейським хетчбеком i30 N. Тобто, під капотом новинки виявиться 2,0-літровий турбоагрегат, який видає 250-280 к.с. При цьому на вибір запропонують механічну коробку передач і «робот» з двома зчепленнями. На повний привід розраховувати не варто: топ-модифікація виявиться передньопривідною.