На тестах помічений прототип Mercedes-AMG SL 2022 року (Фото)

Інвестування в розробку нового кабріолета з ДВЗ – ризикова справа, особливо якщо врахувати зростаючу популярність кросоверів і електромобілів. «Мерседес» ще в сегменті, але він грає по-розумному, завершивши випуск SLC і об’єднавши родстер AMG GT і SL в єдину модель. Якраз її нове покоління і було спіймано на днях з мінімальним камуфляжем.

Отже, автомобіль повернеться до м’якого верху заради зниження ваги і підвищення практичності. У прототипу був червоний дах, а номерний знак розташовувався на задньому склі. Все це тому, що тестувалася версія для американського ринку, і таблички у них більш компактні.

Камуфляж маскує корму, але здвоєні патрубки вихлопу натякають на більш продуктивний SL. З інших особливостей варто виділити висувні ручки дверей, задній спойлер і решітку радіатора Panamericana.

Відомо, що тільки базова версія буде поставлятися з заднім приводом, а всі інші виявляться повнопривідними. З чуток, на вершині діапазону пропишеться SL 73 з підключається гібридною установкою потужністю 800 к.с.