Toyota розсекретила частину салону нової Tundra (Фото)

Toyota готується до прем’єри нового покоління пікапа Tundra. Слідом за злитими в Мережу фотографіями екстер’єру нової моделі у версії TRD Pro, в інтернеті з’явилися офіційні зображення салону новинки.

Опубліковані знімки не дають особливої ​​інформації про наповнення інтер’єру, і, схоже, повинні демонструвати тільки поліпшену оглядовість автомобіля. Домогтися її вдалося за рахунок збільшення нахилу стійок вітрового скла і зменшення їх товщини.

Крім того, на картинках можна помітити частина дисплея «мультимедіа» (на заголовному фото), який, судячи по зображенню, буде розташований злегка підносячись над центральною консоллю (так званий «ширяючий» стиль).

Також на фотографіях видно високочастотні динаміки в нижній частині стійок і нове кермо з обробкою перфорованою шкірою і відміткою нульового положення.

Як буде виглядати нова Toyota Tundra вже відомо. Прес-служба «Тойота» відповіла на дилерський витік публікацією офіційних зображень автомобіля.

Дані про технічне оснащення пікапа, в свою чергу, намагаються зберегти до прем’єри, запланованої на найближчі місяці. Швидше за все, нова «Тундра» змінить 5,7-літровий V8 потужністю 386 кінських сил на силовий агрегат, представлений в новому Land Cruiser 300. В якості нього виступить 3,5-літровий твін-турбо V6, що працює в парі з десятишвидкісним «автоматом».