Знаменитий Cadillac Escalade презентували в кузові пікап (Фото)

Основою для пікапа Cadillac Escalade стала модель Silverado.

Компанія Cadillac виробляла Escalade в кузові пікапа до 2013 року. Варіант EXT був не сильно популярний і в зв’язку з цим від моделі нового покоління відмовилися. Однак американці все ж вирішили виправити помилку і один з власників Chevrolet Silverado перетворив свій автомобіль в новий Cadillac. Як виглядає сучасна версія Escalade EXT продемонструвала майстерня Dom’s Garage з Майамі.

Експерти ательє Dom’s Garage вирішили використовувати в якості бази одноплатформена вантажівка Chevrolet. Варто нагадати, що оригінальний EXT оновивався на базы Avalanche, у випадку з новою копією в базу ліг Silverado 1500. Незважаючи на загальну схожість конструкції, зробити носову частину від Escalade виявилося непросто.

Однак в результаті майстри Dom’s Garage змогли створити ексклюзивний і гармонійний автомобіль. При погляді на нього можна повірити в те, що Cadillac все ж зважився на випуск нової генерації Escalade EXT. Зовнішній вигляд підкреслюють низькопрофільні колеса, вставки з хрому на дзеркалах, занижена підвіска, а також логотипи Cadillac.

На жаль, Dom’s Garage не розкриває ціну апгрейда Chevrolet Silverado так що існує можливість того, що машина залишиться в єдиному екземплярі.