Інтер’єр кросовера Citroen C3 з’явився на знімках (Фото)

Французький автовиробник Citroen планує представити свій другий продукт в Індії. Очікується, що він буде запущений до кінця цього або на початку наступного року. Новинка отримає назву Citroen C3 і буде конкурувати з такими моделями, як Tata Nexon, Hyundai Venue, Kia Sonet, Maruti Vitara Brezza, Renault Kiger і Nissan Magnite.

Офіційний запуск позашляховика Citroen C3 відбудеться через кілька місяців, а його прототип неодноразово попадався в об’єктиви шпигунських фотокамер. Більш того, минулого місяця в Інтернет просочилася фотографія його зменшеної в масштабах копії, яка розкрила остаточні деталі стилю. Недавні шпигунські знімки майбутнього позашляховика Citroen показують інтер’єр прототипу моделі, в якому використовується більший інформаційно-розважальний блок з ширяючим сенсорним екраном.

Мультимедіа, ймовірно, буде підтримувати підключення Apple CarPlay і Android Auto. Очікується, що це буде найбільший інформаційно-розважальний пристрій в своєму сегменті. Трохи нижче сенсорного екрану горизонтально розташовані центральні вентиляційні отвори для кондиціонера. C3 також має багатофункціональне рульове колесо і комбінацію приладів з навігацією.

У найближчі місяці автовиробник розкриє додаткову інформацію про прийдешній Citroen C3. З точки зору зовнішнього вигляду майбутній Citroen C3 буде схожий на C5 Aircross. Він отримає типову широку решітку радіатора, плоский капот, дворівневі фари і вертикальну стійку. Бічний профіль позашляховика буде відрізнятися плоским контрастним дахом, двоколірними колісними дисками зі сплаву з алмазним огранюванням, затемненими стійками і чорним облицюванням кузова. Позаду – вертикальна задні двері з вбудованими прямокутними задніми ліхтарями і двоколірний бампер з чорним облицюванням.

Абсолютно новий Citroen C3 буде оснащуватися 1,2-літровим турбованим бензиновим двигуном, який виробляє пікову потужність 130 к.с. Спочатку позашляховик буде пропонуватися з 5-ступінчастою коробкою передач. Очікується, що коробка передач DCT буде представлена ​​на більш пізньому етапі. Він буде побудований на новій модульній платформі CMP, яка лежить в основі кількох автомобілів Citroen і Peugeot на зарубіжних ринках.