Рамний позашляховик Maxus D90 Pro пережив оновлення (Фото)

Китайський автомобільний бренд Maxus оголосила про старт продажів на місцевому ринку оновленої версії рамного позашляховика D90 Pro. Попередня модернізація цієї моделі датована листопадом 2019 року, а тепер відбувся її другий рестайлінг.

Від попередника новий D90 Pro відрізняється модернізованою решіткою радіатора, задніми ліхтарями, що зберегли колишню форму, але змінили «начинку», більш якісними матеріалами обробки в салоні і розширеним списком опцій. Крім того, оновлений позашляховик оснастили новою автоматичною трансмісією.

Габарити з рестайлінгом залишилися без змін. Довжина і раніше становить 5005 мм, ширина – 1932 мм, висота – 1875 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2950 мм.

Лінійка двигунів реформеного Maxus D90 Pro як і раніше включає в себе 2-літровий бензиновий «наддувний» агрегат потужністю 224 кінських сили і 2-літровий турбодизель на 218 «сил». Правда асистує обом тепер новий 8-діапазонний «автомат», який змінив 6-швидкісну АКПП.

У список оснащення оновленої моделі увійшли: електронне гальмо стоянки, система контролю смуги руху, система запобігання зіткнень, камери кругового огляду і адаптивний «круїз».


Не пропустіть