Нове покоління кросовера Kia Sportage Ace вийшло в продаж (Фото)

На китайському ринку стартували продажі нового покоління кросовера Kia Sportage Ace. Свіжа генерація корейського «паркетника», представленого в квітні на автосалоні в Шанхаї (Shanghai Auto Show-2021) вже добралася до всіх дилерів в «Піднебесної».

Нагадаємо, Sportage Ace помітно відрізняється від свого глобального побратима. В основі моделі лежить здешевлена ​​платформа попереднього покоління світового «Спортейдж».

Різницю можна помітити не тільки в технічному плані, але і зовні. Автомобіль отримав оригінальну радіаторну решітку, іншу світлодіодну головну оптику, масивні бампери і вертикальні задні ліхтарі на LED-елементах, виконані в стилі останнього Sorento.

В салоні «іншого» Sportage встановили цифрову панель приладів, сучасну «мультимедійку» з великим сенсорним дисплеєм і блоком управління «кліматом» без фізичних кнопок.

У лінійку двигунів нового Kia Sportage Ace для КНР увійшли 2-літровий атмосферний двигун G4NJ потужністю 160 кінських сил, що поєднується з «механікою» або 6-діапазонним “автоматом”, а також 1,5-літровий турбомотор на 200 «сил», агрегатований 7-діапазонним «роботом» 7DCT. Привід – тільки передній.

Виробництвом альтернативних «Спортейдж» налагоджено на спільному підприємстві Kia і Dongfeng.


Не пропустіть