Land Rover Range Rover Evoque L з подовженою колісною базою виходить на ринок (Фото)

Дебютував позашляховик Range Rover Evoque L, створений для задоволення ненаситного апетиту китайських водіїв до моделей з довгою колісною базою має довжину 4531 мм. Це робить його на 160 мм більше, ніж у стандартної моделі.

Незважаючи на збільшену довжину, модель миттєво впізнається як Evoque, оскільки найбільш помітними відмінностями є більш довгі задні двері і логотип «L» на задній стійці. При цьому Land Rover відзначає випуск моделі трьома стартовими випусками, які мають двоколірний екстер’єр.

У салоні покупці знайдуть більш зручний другий ряд з додатковим простором для ніг на 125 мм. Інші особливості включають в себе масивний панорамний люк і задні сидіння з електроприводом, які нахиляються до 7 градусів, а також підголовники з крилами для додаткового комфорту.

Evoque має 10,2-дюймову цифрову приладову панель і відповідну 10,2-дюймову інформаційно-розважальну систему. Також є третій дисплей для клімат-контролю і налаштувань автомобіля, а також клавіша активності другого покоління, яка оснащена сенсорним OLED-дисплеєм і діє як розумні годинник.

Evoque L Launch Edition коштує від 66 366 доларів. Модель з довгою колісною базою замінить більш короткий варіант в Китаї. Залишається неясним, чи буде модель пропонуватися на інших ринках, але це здається малоймовірним.


Не пропустіть