Нове покоління кросовера GAC GS8 представили офіційно (Фото)

Компанія GAC Motor представила нове покоління свого средньорозмірного кросовера GS8, розкривши деякі його технічні характеристики. Повноцінна прем’єра моделі відбудеться в найближчі місяці.

Друге покоління GS8 було спроектовано на платформі GPMA (Global Platform Modular Architecture), розробленої силами власних інженерів GAC. Габаритні розміри автомобіля виявилися наступними: довжина склала 4980 мм, ширина – 1950 мм, висота – 1780 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2920 мм.

Дизайн кросовера виконали з урахуванням останніх змін фірмового стилю бренду з набагато більш стриманими лініями і формами, ніж були у інших моделей GAC.

Також були підтверджені версії нового GS8. Кросовер будуть випускати паралельно в двох «моторних» виконаннях: з 2-літровим бензиновим «наддувним» агрегатом, що працює в парі з 8-діапазонним “автоматом”, а також з гібридною силовою установкою, запозиченої у компанії Toyota. Другий варіант передбачає використання бензинового-електричного комплексу, в основі якого лежить 2-літровий турбомотор.

Зовні відрізнити «гібрид» від бензинового кросовера можна буде за збільшеною диспропорційною радіаторною решіткою.

Як буде виглядати салон нового GAC GS8 на офіційних зображеннях поки не показали.

Нагадаємо, актуальний GAC GS8 побудований на ліцензійній платформі Alfa Romeo 166 90-х років.


Не пропустіть