В Україні помічений рідкісний автобус зі Словенії (Фото)

Шасі моделі IVECO Daily широко використовується різними європейськими автобусобудівними компаніями. Одна з них, практично невідома у нас – AS Domzale Doo з однойменного словенського міста, що на північний схід від столиці Любляни.

Вона спеціалізується на випуску автобусів класу “міді” – міських, приміських, туристичних, а також спеціалізованих (шкільних і мобільних бібліотек). Як шасі переважно використовуються IVECO Daily, хоча також застосовуються і моделі інших марок – Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen Crafter, а також MAN.

Так ось, біля одного готелю в Києві днями було помічено ефектну по дизайну туристичну модель IVECO Rapido Turist L. Машина довжиною 8270 мм має повну масу 7200 кг євро і оснащується 3,0-літровим турбодизелем в 170 к.с. (400 Нм при 1350 – 3000 об/хв). В основі кузова лежить сталевий просторовий каркас, на який кріпляться сталеві панелі – оцинковані або з нержавіючої сталі. Передня і задня маски – склопластикові.

У салоні – 29 зручних пасажирських крісел Vogel, оснащених ременями безпеки. Модель має багажний відсік місткістю 3,5 м куб. Комфорт пасажирам забезпечує задня пневмопідвіска.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть