У Skoda Octavia з’явився новий суперник за $ 15 000 (Фото)

Компанія Dongfeng є однією з найбільших на ринку Китаю. Вона спеціалізується на випуску легкових і комерційних автомобілів, а також запчастин і аксесуарів. Лінійка включає кілька десятків моделей. Ще одна буде запущена у виробництво в найближчим часом, пише autocentre.ua.

Йдеться про новий седан під назвою Aeolus Yixuan Max. В основу автомобіля лягла платформа DSMA, яка є вдосконаленою версією архітектури CMP. При колісній базі в 2770 мм новинка досягає в довжину 4797 мм, що навіть трохи більше Skoda Octavia. Висота і ширина машини складають 1475 і 1870 мм відповідно. Їздить китайський седан на 17-дюймових колісних дисках.

Автомобіль виглядає стильно і сучасно. Він отримав вузьку світлодіодну оптику, оригінальний гриль радіатора, широкий капот, виштамповки з боків і задні ліхтарі, об’єднані між собою тонкою смугою. Як декор використані хромовані елементи. В оснащення салону увійшла 12,3-дюймова цифрова приладова панель і мультимедіа з 10,25-дюймовим екраном. Є клімат-контроль, камери кругового огляду і адаптивний круїз-контроль.

У рух Aeolus Yixuan Max призводить 1,5-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 190 к.с. і 300 Нм крутного моменту, який пов’язаний з 7-ступінчастим “роботом”. Максимальна швидкість обмежена позначкою 210 км/год. Пізніше з’явиться гібридна версія. Седан вже встав на конвеєр і скоро відправиться до дилерів. Основним ринком збуту моделі стане Китай, де вартість новинки складе 15 000 доларів.


Не пропустіть