Новий Volkswagen ID Buzz помітили на тестах в Альпах (Фото)

Volkswagen ID Buzz ймовірно з’явиться серед моделей ID, що викликає хвилювання у безлічі людей, в першу чергу тому, що його концептуальна версія, яка дебютувала кілька років тому, була нагадуванням про знакові VW Kombi.

У той час як попередні прототипи ID Buzz використовували тестові мули, щоб приховати свою зовнішність, в цей раз Volkswagen показав свій серійний кузов, який був помічений фотошпигунами. На цей раз на одному з каналів YouTube з’явилося шпигунське відео, люб’язно надане CarSpyMedia, яке показує повністю електричний Microbus, що проходить випробування в Альпах.

ID Buzz, відображений на знімках, той же, що ми бачили раніше, навіть з тими ж номерними знаками. І так, прототип як і раніше носить дивний, але продуманий камуфляж, що приховує важливі елементи його дизайну. Більшість незвичайних накладок можна знайти на передній панелі, де німецький автовиробник спробував приховати дизайн серійних фар, а також на нижньому бампері, де можна знайти заклеєні протитуманні фари. Більш того, фахівці так замаскували задні ліхтарі, що вони стали схожими на блоки Opel Insignia.

На даний момент важко судити про ID Buzz на основі шпигунських знімків і відео, оскільки камуфляж відмінно впорався з поставленим завданням і приховав те, що нам хотілося б побачити. Але більшість шанувальників бажають, щоб Volkswagen зберіг стилістичні особливості концепції ID Buzz 2017 року.

Новий Volkswagen ID Buzz, спочатку призначений для європейського ринку, буде представлений офіційно в 2022 році. Сполучені Штати отримають його версію пасажирського фургона в 2023 році в якості моделі 2024 року.


Не пропустіть