Hyundai Santa Fe отримав нову версію XRT (Фото)

Очевидно, покупці хочуть, щоб їх позашляховики дійсно виглядали як позашляховики, а не як високі хетчбеки або мінівени.

Останнім з них є Hyundai Santa Fe XRT 2022 року, зовнішній вигляд якого доповнює середньорозмірний позашляховик Hyundai, який в минулому році піддався рестайлінгу в середині циклу. Він ефективно починається з рівня обробки салону SEL з пакетом Convenience і, вірний позашляховій формі пакета зовнішнього вигляду, може бути як з переднім, так і з повним приводом. Він не доступний як гібрид. Поліпшення зовнішнього вигляду включають чорні нижні молдинги бампера і темно-сріблясті штучні захисні пластини спереду і ззаду; Ексклюзивні дверні молдинги XRT, нижні молдинги, пороги і 18-дюймові чорні диски; матово-чорна решітка радіатора; і накладки на дзеркала, рейлінги на даху і підняті поперечні балки … як ви вже здогадалися, чорного кольору.

На відміну від пакета Kia Sorento X-Line, тут немає ніяких механічних поліпшень, таких як збільшений дорожній просвіт або блокування центрального диференціала. Це чисто для зовнішнього вигляду.

Ціни починаються з 33 485 доларів за передньопривідний XRT і від 35 185 доларів за повнопривідний. Ці ціни не включають плату за пункт призначення, оскільки Hyundai не вказував її.