Hyundai офіційно презентувала нову сімейну модель Custo (Фото)

Компанія Hyundai розповсюдила перші офіційні зображення нового мінівена Custo, названого в честь мандрівника Жака Іва Кусто. Анонс моделі відбувся в кінці липня цього року, а її продажі повинні початися цієї осені.

На перших порах Hyundai Custo буде доступний для покупців в 7-місному виконанні, яке в майбутньому поповниться «розкішною» версією з шестимісним салоном, де на другому ряду встановлять «капітанські» крісла з підлокітниками.

Довжина мінівена становить 4950 мм, ширина – 1850 мм, висота – 1734 мм, а розмір його колісної бази дорівнює 3055 мм. Зсувні двері забезпечує отвір шириною 715 мм.

В основі моделі лежить платформа Kia Carnival. Дизайн «Кусто» виконаний в дусі останніх моделей “Хенде”, включаючи масивну решітку радіатора з вбудованими в неї секціями ДХВ, а також задніми ліхтарями, об’єднаними горизонтальною світлодіодною планкою.

У салоні звертає на себе увагу цифрова комбінація приладів, дисплей мультимедійної системи, виконаний у вигляді планшета, кнопковий селектор АКПП і консоль між передніми сидіннями.

На китайському ринку продавати Hyundai Custo будуть з 1,5- і 2-літровими бензиновими «наддувними» двигунами потужністю 170 і 236 кінських сил. Асистувати обом доведеться 8-діапазоному «автомату». Привід може бути тільки переднім.