Кросовер Chevrolet Equinox стане електричним (Фото)

Компанія Chevrolet може перетворити свій середньорозмірний кросовер Equinox в електромобіль. Напередодні спільне підприємство SAIC і General Motors зареєструвало в патентному відомстві Китаю дизайн такого автомобіля.

Зараз бензинові Equinox продають на ринку «Піднебесної» у версіях 535T і 550 T RS. Перша комплектується півторалітровим агрегатом потужністю 169 кінських сил і 250 Нм, а друга 2-літровим 237-сильним двигуном (350 Нм). Пару обом складуть 6 і 9-діапазонні автоматичні трансмісії, а також передній або повний тип приводу.

Як видно на патентних зображеннях, електричні Chevrolet Equinox будуть відрізнятися від своїх побратимів, що працює на традиційному паливі, бамперами, обвісами і крилами, а також відсутністю решітки радіатора і випускних патрубків.

Задні ліхтарі об’єднають світлодіодною смугою, а також встановлять спеціальні колісні диски з низьким опором коченню. Замість рейлінгів в дах вмонтують датчики автономного управління, а також модернізують спойлер.

Технічні характеристики електричного SUV поки не розкриваються. Швидше за все, Equinox EV в цьому плані піде по стопах хетчбеків Bolt, кросоверів Lyriq, а також позашляховика GMC Hummer EV, обладнаних силовими модулями Ultium Drive і передовими батареями.

Прем’єра електричної версії Chevrolet Equinox відбудеться в 2022 році.