Компанія BMW випустить 270-сильний гібридний компактвен (Фото)

Модель 2-Series Active Tourer нової генерації стане набагато потужнішим.

Добре закамуфльовані прототипи нового компактвена вже неодноразово були зняті фотошпигунами. Так, навіть під маскуванням можна розглянути, що машина отримає більш витончений і гармонійний зовнішній вигляд, в порівнянні з моделлю актуального покоління – крім того, що компактвен став більший в габаритах, він буде виділятися своєю вузькою оптикою в актуальному дизайні BMW і висувними дверними ручками. Але зміни також торкнулися і під капотний простір.

Є інформація, що нове покоління 2-Series Active Tourer в версії 230xe отримає потужну гібридну силову установку. Вона прийде на зміну актуальною модифікації 225xe і буде представляти із себе 2,0-літрову бензинову турбочетвірку з електродвигуном сукупною віддачею 270 к.сс, ставши таким чином найпотужнішою версією баварського компактвена.

Варто зазначити, що в поточному 225xe встановлений 1,5-літровий 3-циліндровий агрегат в тандемі з електродвигуном, а сумарна віддача дорівнює 224 к.с. Працює разом з силовою установкою 6-ступінчастий “автомат”, на зміну якому тепер прийде 8-діапазонна АКПП.


Не пропустіть