Новий кросовер Haval H6S розсекретили до прем’єри (Фото)

Компанія Haval продовжує розширювати свою модельну лінійку на місцевому ринку. Так, найсвіжішою новинкою китайського бренду стане кросовер H6S, що представляє собою купеподібну версію кросовера H6. Напередодні в Мережі з’явилися його перші фотографії.

Як видно на знімках, від звичайного H6 крос-купе буде відрізнятися видозміненою лінією скління і похилим дахом, а також рядом кузовних елементів, включаючи інші бампери, модернізовану решітку радіатора і оригінальні задні ліхтарі.

Більш того, Haval H6S виявиться більшим, ніж його аналог в традиційному SUV-кузові. Довжина новинки складе 4714 мм, ширина – 1940 мм, висота – 1729 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 2738 мм.

Інтер’єр новинка запозичить у свого родича, отримала аналогічну передню панель, віртуальну «приборку», великий дисплей «мультимедія» і електронний селектор трансмісії, виконаний у вигляді шайби.

Двигун у нового купеподібного «паркетника» Haval буде тільки один: це гібридний силовий агрегат на базі 1,5 літрового турбомотора. Сумарна віддача в зв’язці з електричним агрегатом складе 154 кінські сили, а в якості трансмісії для нього запропонують безальтернативну роботизовану трансмісію. Заявлена витрата палива – 4,9-літра на 100 кілометрів. Повний привід буде доступний тільки в якості опції.

Публічна прем’єра нового Haval H6S запланована кінець серпня 2021 року, коли свої двері для журналістів і громадськості відкриє міжнародний автосалон в Ченду.


Не пропустіть