У Мережі показали рендери повнопривідного пікапа КрАЗ-260 (Фото)

Дизайнери вирішили представити, як міг би виглядати сучасний пікап кременчуцького автозаводу.

Незалежний дизайнер вирішив представити, як міг би виглядати сучасний пікап КрАЗ-260, який міг би скласти конкуренцію моделям Ford і Hyundai в особі Maverick і Santa Cruz, відповідно. Перевагою моделі було б її дешевизна, зважаючи на відсутність другого ряду сидінь.

КрАЗ-260 2021-2022 модельного року ставився б до моделей, які в основному використовуються для перевезення вантажів, але при цьому дизайн моделі витриманий в спортивному стилі. Також не можна не відзначити масивні крила, а також тонкий пластиковий обвіс, встановлений уздовж низу бокових дверей. Пікап представлений тільки з двухдверною кабіною і, судячи з усього, в салоні встановлені лише два крісла.

Не можна не звернути увагу на стильну двосекційну решітку радіатора з крупною сіткою, над якою видніється декоративна вставка з фірмовим значком. Передня оптика в української новинки доповнена якоюсь подобою «брів». Фари з двома секціями світлодіодних вогнів зверху також закриваються декоративною вставкою. Вантажна платформа також виявилася дуже компактною і відмінно поєднується із зовнішністю новинки. Дверцята вантажної платформи, всередині якої закріплений додатковий силовий каркас, як би трохи втоплена в кузов. Цей ефект забезпечує виступаючий задній бампер, ближче до центру якого, винесені невеликі стоп-сигнали.

Серійний випуск такої новинки дуже малоймовірний.