Новий Mercedes C-Class отримав версію для бездоріжжя (Фото)

Німецька компанія представила універсал підвищеної прохідності C-Class All-Terrain, прем’єра якого відбудеться на Мюнхенському автосалоні

Компанія Mercedes-Benz представила нову модифікацію універсала C-Class під назвою All-Terrain, адаптовану до їзди по бездоріжжю. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться на початку вересня в рамках Мюнхенської автосалону.

Від стандартного універсала варіант All-Terrain технічно відрізняється переналаштованою підвіскою зі збільшеними поворотними кулаками і більшим на 40 мм дорожнім просвітом.

Крім того, інженери додали два нових режими системи Dynamic Select: Offroad і Offroad +, адаптують керуючу електроніку до пересування по помірному і серйозному бездоріжжю. Плюс до всього універсал обзавівся системою допомоги при спуску з гори.

У лінійку двигунів увійшли 2,0-літрові бензинові і дизельні агрегати з 48-вольтовим стартер-генератором, що забезпечує додаткову електричну тягу при різких прискореннях. Віддача першого мотора становить 258 к.с., а також дизельний агрегат видає 200 кінських сил. Обидва мотори діють в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу 4Matic, що розподіляє крутний момент між осями щодо 45% і 55% на користь задніх коліс.

Європейські продажі нового Mercedes-Benz C-Class All-Terrain почнуться до кінця року. Ціни на універсал підвищеної прохідності оголосять пізніше.