Ford призупинив прийом замовлень на модель Bronco

Компанії потрібно виконати безліч замовлень, тому поки прийнято рішення призупинити продаж.

Ford Bronco більше не буде доступний для онлайн-бронювання, повідомляє Detroit Free Press з посиланням на оголошення для дилерів.

«Рішення призупинити бронювання пов’язано з великою кількістю замовлень на 2- і 4-дверні моделі Bronco і поточними товарними обмеженнями», – йдеться в розділі службової записки для дилерів.

Форд спеціально називає це «паузою» в онлайн-бронювання, а не повним завершенням програми. Bronco знову стане доступний для замовлення, але пізніше, коли діючі замовлення будуть виконані.

“Клієнтам рекомендується працювати безпосередньо зі своїм дилером, який може допомогти з процесом замовлення, очікуваними термінами доставки і специфікаціями збірки. Наприклад, дилери можуть найкраще підказати, чи зможе клієнт отримати автомобіль, який вже побудований або запланований. Через велику кількість замовлень доставка автомобілів Bronco, розміщених сьогодні, триватиме до 2022 календарного року”, – говориться в частині меморандуму, опублікованій Detroit Free Press.

Клієнти як і раніше можуть розмістити замовлення на Bronco безпосередньо у дилера. Людині просто потрібно дочекатися 2022 року, щоб отримати позашляховик.

При плануванні виробництва Ford враховує наявність деталей для виконання замовлення.

Крім величезної кількості замовлень на модель, Ford вирішує питання контролю якості з Bronco, так як є деякі проблеми, пов’язані в тому числі і з зносом м’якого верху і його механізму, що приводить до пошкодження фарби на рульовій рейці.


Не пропустіть