У Мережі знову показали дизайн нового Lexus LX 2022 (Фото)

Останнім часом кількість новин, пов’язаних з новим поколінням Lexus LX, буквально зашкалює. Втім, це не дивно, адже прем’єра позашляховика повинна була відбутися вже зовсім скоро. Але напередодні стало відомо, що дебют автомобіля можуть відкласти через кризу на ринку мікрочіпів. Тим не менш, це не заважає незалежним дизайнерам представляти, як буде виглядати LX 2022.

У Мережі з’явилася нова ілюстрація, опублікована порталом «lc300.qa», на якій показаний передбачуваний вид наступного покоління LX.

Судячи з усього, за основу зображення було взято зовнішній вигляд його родича по платформі Land Cruiser 300. Позашляховику добавили нові світлодіодні задні ліхтарі, об’єднані вузькою світловою горизонтальною смугою, а також розмістили на кришці багажника напис «LEXUS» великими літерами, яка змінила фірмовий шильдик бренду.

Нагадаємо, раніше передбачалося, що прийом замовлень на LX 2022 почнеться у вересні, а його перші поставки стартують в грудні. З урахуванням дефіциту електроніки і ажіотажу з продажами «Ленд Крузер 300» в Японії, черги на який вишикувалися на чотири роки вперед, появи одноплатформеного Lexus LX нового покоління варто чекати не раніше наступного року.


Не пропустіть