Вантажний Land Rover Джеймса Бонда виставлено на продаж (Фото)

Цей нестандартний позашляховик, виставлений на аукціон, буде коштувати чималі гроші.

Знову і знову прем’єра останнього фільму про Джеймса Бонда під назвою No Time To Die (Не час вмирати) була відкладена. Продюсери прагнуть максимізувати віддачу від повноцінно працюючих кінотеатрів, що через пандемію стало практично неможливим. Але в цьому є і свої плюси – численні трейлери-тизери демонструють все більше і більше автомобілів, які будуть показані у фільмі, що тільки ще більше підігріває апетити публіки.

До них відносяться Aston Martin Valhalla до його недавнього редизайну і новий Land Rover Defender, який з’явиться у продажу. Однак деякі, можливо, помітять і старий Land Rover, пофарбований в блакитний колір, і фахівець з моделей Land Rover відтворив саме цей позашляховик і виставив його на продаж.

Не дивно, що він названий Land Rover Bond Edition і буде виставлений на розкішному аукціоні Sotheby’s Life Is Beautiful. Він ще не внесений до списку лотів, але у нас є подробиці про цю Series 3, випущеної обмеженим тиражем. Позашляховик був перебудований фахівцями John Brown 4×4 і має кілька сучасних оновлень «для більш легкого управління і плавного водіння». Але він як і раніше зберігає вантажні елементи, які роблять цей старий Land Rover таким улюбленим.

Спецверсія включає підвищену передачу для підвищення максимальної швидкості і паливної економічності, оцинковане шасі для більшої довговічності і інші естетичні поліпшення, такі як «розширенні колісні арки, нові ковпачки, старовинні пластини і дзеркала Defender». При цьому збірка буде обмеженою, але не разовою. John Brown 4×4 випускає автомобілі Бонда «в дуже обмеженій кількості з моменту виходу в ефір перших кліпів No Time To Die».

Саме цей екземпляр буде доступний виставлений на онлайн аукціон 9 вересня 2021 року. Очікується, що він принесе від 20 000 до 25 000 фунтів стерлінгів. Це цілком розумна ціна для зірки кіноекрану.


Не пропустіть