В Україні стартують продажі нового недорогого кросовера Toyota (Фото)

На український ринок виходить нова Toyota Yaris Cross. Компактний кросовер Тойота вже доступний для замовлення за ціною від 557 245 гривень.

Toyota Yaris Cross – найменший кросовер японської марки – 4172 мм в довжину, 1765 мм в ширину і 1 595 мм у висоту при колісній базі в 2560 мм. Назва вказує на спорідненість з хетчбеком Toyota Yaris – авто побудоване на платформі хетчбека.

По дизайну кросовер Тойота Яріс відрізняється від побратима – у нього високий капот, розширені крила і виражений пластиковий обвіс. Кліренс становить 170 мм. А ось в салоні спорідненість з Yaris видно – у нього запозичили кермо, перемикачі та тачскрін.

Серед доступного для Toyota Yaris Cross обладнання – камера заднього виду, електропривод дверей багажника і комплекс Toyota Safety Sense P, до складу якого адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, контролю розмітки і сліпих зон.

Нова Toyota Yaris Cross доступна з 1,5-літровим бензиновим двигуном на 125 л. с. і 116-сильною гібридною установкою (гібрид коштує від 690 877 гривень). Можна вибрати 6-ступінчасту МКПП або варіатор.