Компанія BMW опублікувала перше фото нового 510-сильного універсала M3 (Фото)

Німецький 510-сильний універсал BMW M3 Touring наступної генерації готується до дебюту в 2022 році. Ця спортивна модель буде повнопривідний.

Концерн BMW продемонстрував шанувальникам перше офіційне фото спортивного універсала M3 Touring оновленого покоління. На фотографії прототипної версії новинки в камуфляжі модель показали з задньої частини кузова. Для розгляду доступні габаритні диски коліс з безліччю спиць і чотири здвоєних патрубків для системи вихлопу.

У головній частині кузова універсала виділяються великі «ніздрі» решітки радіатора, вже представлені на седані M3, купе і кабріолет M4. Від побратимів універсалу M3 Touring перейде бензиновий мотор з робочим об’ємом на 3 літри з шістьма циліндрами і двома турбінами. У базовому виконанні така установка видає 480 к.с., а у виконанні Competition – 510 кінських сил.

Агрегат універсала функціонує разом з 8 АКПП і повнопривідною системою xDrive з заднім диференціалом. За наявними даними, спортивний універсал BMW M3 Touring здатний долати 100 км/год за 3,9 секунди.
Ваксимум швидкості стане показник в 250 км/год. З пакетом опцій під найменуванням M Driver’s Package електронний обмежувач швидкості на новому універсалі демонструє показник в 280 км/год.

За планом виробника, модель публічно презентують в 2022 році.


Не пропустіть