Почалися продажі нового мінівена Hyundai (Фото)

У Китаї почалися продажі семимісного мінівена Hyundai Custo, названого на честь відомого мандрівника Жака Іва Кусто.

Мінівен Hyundai Custo виявився в півтора рази дешевше, ніж його одноплатформеник Kia Carnival. При цьому за габаритами Custo менше «родича» – довжина 4 950 міліметрів, ширина 1 850 міліметрів, висота 1 734 міліметрів, колісна база 3 055 міліметрів.

Також Hyundai Custo відрізняється оригінальним фірмовим дизайном зі складними обтічними формами кузова і масивною радіаторною решіткою, яка об’єднана з головною оптикою. Окрім 7-місного салону, Custo має панорамний дах, мультиконтурні крісла на другому ряду і безліч електрорегулювань.

Інтер’єр моделі отримав якісні матеріали обробки, віртуальну приладову панель і величезний вертикальний тачскрін мультимедійного комплексу.

Під капотом базового Custo розміщений турбомотор об’ємом 1,5 літра з віддачею 170 кінських сил. У топових варіантах – 2,0 літра потужністю 236 кінських сил. В якості трансмісії пропонується 8-ступінчастий “автомат”.

Продаватися Hyundai Custo буде тільки в Китаї, ціни стартують Від 175 800 юанів (726 тисяч гривень), що в 1,5 рази дешевше, ніж за Kia Carnival.


Не пропустіть