Chevrolet готує прощальну версію знаменитого Camaro (Фото)

Компанія General Motors планує відмовитися від свого знаменитого маскл-кара Camaro. Більш того, американський автогігант вже готує його прощальну версію, яка отримає назву Collector Edition. Про це розповів автор YouTube-каналу «LethalGarage», який посилається на власні джерела.

За словами блогера, «прощальний» Camaro буде випущений як автомобіль 2024 року модельного року. Таким чином, його прем’єра повинна відбутися в 2023 році.

В основу останнього «Камаро» візьмуть його максимальну дорожньо-трековую версію ZL1, оснащену 6,2-літровим компресорним V8 потужністю 659 кінських сил і 880 Нм. При цьому, як стверджує джерело інформації, його потужність збільшать до 670 к.с. і 908 Нм, що зробить автомобіль ближче за показниками продуктивності до конкурента Cadillac CT5-V Blackwing.

Зовнішні відмінності таких Camaro будуть полягати в наявності нових спойлерів, деталей декору, виконаних з вуглепластика, а також карбон-керамічних гальм.

Сумарно планується випустити 2000 прощальних машин, кожна з яких, за чутками, буде пофарбована в жовтий колір, що стане своєрідним відсиланням до героя Бамблби з франшизи «Трансформери».

Як стверджує видання «Muscle Cars & Trucks», ніяких інших оновлень, які може отримати Camaro до появи Collector Edition, не заплановано. Після того, як «прощальні» маскл-кари будуть розпродані, в історії легендарної моделі Chevrolet буде поставлена ​​фінальна крапка.