У Lexus натякнули, коли може дебютувати новий позашляховик LX

Флагман всієї SUV-лінійки японського автовиробника Lexus – позашляховик LX – святкує ювілей. На честь цієї події прес-служба опублікувала повідомлення, в якому натякнула на швидку появу його нового, четвертого за рахунком покоління.

«У Lexus постійно досліджують рамки досконалості, тому в найближчому майбутньому вам відкриється нова сторінка в історії бренду», – заявили японці.

Офіційні терміни запуску нового Lexus LX в продаж до тепер не оголошені, але можна припустити, що автомобіль дебютує в 2022 році. Тоді ж позашляховик повинен надійти в продаж.

Очікується, що одноплатформеник недавно пережив зміну генерації Toyota Land Cruiser обзаведеться повністю оригінальним інтер’єром, сучасною мультимедійною системою, а також широким переліком можливостей, що відповідають за комфорт і безпеку водія і пасажирів. Крім того, у моделі вперше може з’явиться можливість управляти рядом функцій автомобіля через смартфон.

Про технічні зміни, які чекають Lexus LX 2022, поки інформації немає. Швидше за все, позашляховик оснастять гібридною силовою установкою на базі бензинового V6, який в зв’язці з електричним двигуном буде розвивати трохи більше 500 кінських сил. Асистувати йому належить 10-діапазонною автоматичної трансмісії, яку раніше отримав Toyota Land Cruiser 300.


Не пропустіть