Презентували новий 7-місний Dacia Jogger (Фото)

В іспанській Барселоні відкрилася чергова автомобільна виставка. На цю подію велика кількість різних брендів демонструють свої новинки і це є відмінною вітриною для демонстрації своїх продуктів. Румунська компанія Dacia є одним з таких брендів, і вона привезла сюди свій крос універсал Jogger.

Цей автомобіль є, мабуть, головним, на стенді румунської компанії, та й в принципі, в найближчому майбутньому він буде відігравати провідну роль у розвитку Dacia. Справа в тому, що даний 7-місний крос універсал в майбутньому буде електрифіковано і, за заявами виробника, стане одним з найдешевших гібридних автомобілів на ринку. Також, на даному заході виробник представив можливість не просто поглянути ще раз на свою новинку і розкрив дату її виходу на ринок. Так, згідно з офіційною інформацією, оформити попереднє замовлення моделі можна буде вже в листопаді, а “живі” продажі почнуться лише в лютому 2022 року. Це означає, що вже зовсім скоро будуть розкриті всі технічні характеристики Jogger, його комплектації і ціни.

Варто нагадати, що раніше виробник заявив, що новий Jogger буде продаватися як в 5-, так і в 7-місному варіантах. Нова модель зайняла ту нішу, яку свого часу залишив Dacia Logan MCV, проте новинка більш сучасна і відповідає всім вимогам нинішніх покупців. До речі, варто сказати, що Jogger також займе місце і Dacia Lodgy, який на даний момент знаходиться на завершальному етапі свого комерційної життя.

На старті продажів автомобіль буде досить обмеженим, так як виробник буде пропонувати з ним тільки один силовий агрегат. Ним стане недавно розроблений 3-циліндровий мотор TCe на 110 к.с. Крім цього, також буде версія з варіантом, що працюють на двохпаливній суміші, правда, її потужність складе близько 100 к.с. І як вже говорилося вище, в майбутньому Jogger буде носити горде звання першого гібридного автомобіля Dacia.


Не пропустіть