Ford Mustang отримав версію Stealth Edition з чорними акцентами (Фото)

Спорткар Ford Mustang в наступному році повинен отримати версію Stealth Edition. Вона похвалиться цілою низкою темних акцентів, які надають задньопривідному купе «зловісний» вид.

Для моделі EcoBoost Premium на 310 кінських сил пропонується стайлінг-пакет. До нього увійшли легкосплавні диски на 19 дюймів з обробкою Ebony Black. Вони доповнені темними значками, а також корпусами бічних дзеркал.

Ford додав заднє антикрило і прозорі світлодіодні накладки задніх ліхтарів. Вони доступні в пакеті Ice White Appearance. Пороги отримали підсвічування. На приладовій панелі з’явиться глянсове чорне покриття логотипу.

Ford Mustang EcoBoost Premium Stealth Edition 2022 модельного року почнуть продавати в кінці поточного року в кольорах: Dark Matter, Carbonized Grey, Atlas Blue і Shadow Black.

Для California Special пропонується додатковий пакет GT Performance. Він доступний для фастбека і кабріолетів Mustang GT Premium. Авто похвалиться диференціалом підвищеного тертя Torsen і шестипоршневими гальмівними супортами Brembo на передній осі.

California Special ‘Stang з пакетом GT Performance отримав зміщені передні колеса на 19×9 дюймів і задні колеса на 19×9,5 дюймів, які «взули» в літні шини Pirelli.

Ford Mustang California Special 2022 з пакетом GT Performance почнуть продавати до кінця року з кольорами Rapid Red, Cyber ​​Orange, Atlas Blue, Iconic Silver, Oxford White, Shadow Black, Dark Matter, Carbonized Grey, Grabber Blue Metallic.


Не пропустіть