Великий кросовер Hyundai Creta Grand показали на першому відео

Компанія Hyundai готується до початку продажів нового 3-рядного кросовера, який представляє собою подовжену версію популярного «паркетника» Creta. Автомобіль отримає назву Grand і буде відрізнятися від свого родича Hyundai Alcazar, який вже продається на індійському ринку з лівостороннім розташуванням рульової колонки.

Судячи з відеоролика, опублікованому мексиканським підрозділом “Хенде”, в якому показані окремі деталі новинки, Creta Grand виявиться ідентичний своєму індійському родичу. Втім, не виключено, що лінійка двигунів двох моделей все ж виявиться різною.

Викладене в Мережу відео також підтверджує, що подовжена Creta все-таки стане глобальною моделлю, а не виявиться автомобілем виключно для Індії.

Сюрпризів як по дизайну, так і за габаритами чекати не варто – Hyundai Creta Grand буде на 20 см довше звичайного 5-місного «паркетника». Різниця в довжині колісної бази складе 15 см. Передня панель в салоні виглядає точно також, як в «короткій» Creta другого покоління, тому прориву в оснащенні не відбудеться.

Мексиканські ЗМІ припускають, що в якості базового мотора на місцевому ринку новинку доведеться використовувати 2-літровий атмосферний 159-сильний агрегат (192 Нм). Не виключено також, що для покупців запропонують і 1,4-літрову «турбочетвірка» з віддачею в 138 к.с. Зв’язку обом складе виключно «автомат», а привід буде тільки переднім.

У продаж в Мексиці семимісний кросовер «Крета Гранд» надійде до кінця року, склавши там конкуренцію Chevrolet Captiva.


Не пропустіть