Компанія Lexus обновила седан Lexus ES до 2022 року (Фото)

Інженери Lexus вибрали для рестайлінгу седан ES 300h, в результаті поліпшивши майже всі аспекти автомобіля, включаючи шасі, технічні характеристики і дизайн. Автовиробник вже представив оновлену версію седана ES для європейського ринку.

Ще на квітневому автосалоні в Шанхаї були представлені оновлені версії BMW 5-Series і Mercedes E-Class. Модель надійде в продаж у Великобританії за ціною від 35 905 фунтів стерлінгів і буде пропонувати поєднання стилів, технологій і оновлень шасі.

Тепер стало відомо, що шасі ES піддалося капітальному ремонту, завдяки новим скобам для задніх поперечних важелях і оновленим амортизаторам. Компанія заявляє, що зміни зробили салон трохи більш комфортним і передбачуваним, особливо при зміні смуги руху на швидкісній автомагістралі.

Крім того, інженери Lexus також змінили гальмівну систему автомобіля, встановивши більшу накладку на педаль гальма і додаткові розпірки навколо кріплення, щоб зменшити вібрацію при натисненні педалі. Параметри електронної гальмівної системи ES також були відкалібровані.

У список оснащення включили нову пару цифрових дзеркал бічного огляду і свіжу 12,3-дюймову інформаційно-розважальну систему. Перша доступна в якості опції для флагманської моделі Takumi, а друга входить в стандартну комплектацію кожного ES, оснащеного супутниковою навігацією.

Після рестайлінгу автомобіль запропонують з новими світлодіодними фарами «з трьома очками», які входять в стандартну комплектацію флагманської моделі Takumi і є додатковими для решти лінійки, вони оснащені технологією Lexus BladeScan Adaptive High-beam з швидко обертаємим дзеркалом для фокусування світлового променя і забезпечення більш широкого поля зору при використанні ближнього світла.

Lexus також вніс кілька змін в технологію допомоги водієві ES. Система безпеки ES тепер також може розпізнавати, коли водій намагається ухилитися від зіткнення, і допомагати своїм рульовим командам підтримувати стійкість автомобіля, в той час як динамічний радарний круїз-контроль тепер може краще управляти швидкістю автомобіля під час повороту.


Не пропустіть