Audi збільшила запас ходу старих електромобілів E-tron (Фото)

Компанія Audi запроваджує оновлення програмного забезпечення для E-tron, яке збільшує запас ходу електричного позашляховика. Це стосується лише Audi E-tron 55 Quattro 2019 та 2020 модельних років.

Одночасно із випуском E-tron Sportback компанія Audi оновила програмне забезпечення своїх електричних позашляховиків, збільшивши запас ходу. Audi E-tron, які вироблялися та поставлялися до цього, поки що мали обійтися без цього розширення. Хороші новини: ця адаптація програмного забезпечення тепер доступна для Audi E-tron, виробленого в період з вересня 2018 року (2019 модельний рік) по листопад 2019 року (2020 модельний рік). Все абсолютно безкоштовно.

Оновлення програмного забезпечення збільшує запас ходу Audi E-tron на 20 кілометрів та збільшує корисну ємність акумуляторного блоку з 86 до 95 кВт-год. Це дає Audi E-tron 55 Quattro новий показник у WLTP – 441 км. Крім того, оновлення вносить зміни до блоку управління переднім електродвигуном. При малому навантаженні передній електродвигун практично повністю відключається. E-tron 55 Quattro – це 360-сильна версія електричного позашляховика Audi, яка перевершує 313-сильну версію з батареєю на 71 кВт-год.