Представлений електричний Renault Kangoo нового покоління (Фото)

Автобренд Renault презентував нову електричну версію фургона Kangoo E-Tech. Авто отримало не дуже багато відмінностей від моделі з ДВЗ.

При цьому для транспортного засобу пропонується зовсім інша трансмісія. Вона демонструє найкращу ефективність. Kangoo E-Tech отримав 121-сильний електродвигун, разом із ним функціонує 45-кіловатний акумулятор, захований під підлогою.

Французька новинка на одному заряді може подолати 299 км шляху. Автомобілем, як і раніше, підтримується рекуперація гальмування енергії, а також режим Eco Drive, що збільшує запас ходу під час їзди без вантажу.

Для АКБ пропонується технологія швидкого заряджання. Батарея на 80 кВт*год. заряджається за півгодини. У разі стандартного заряду потрібно до 4 годин. Підключившись до домашньої енергосистеми, потрібно почекати 6 годин до 100% заряджання акумулятора. Французька модель комплектується тепловим насосом для додаткового нагрівання автомобільної кабіни.

Електрична та бензинова версія Kangoo побудовані з використанням однієї платформи. E-Tech оснащується 8-дюймовим сенсорним монітором, адаптивним круїз-контролем, підігрівом передніх крісел/лобового скла/кермового колеса.