Які дороги на Дніпропетровщині будуть оновлені в 2022 році

Додаткові 76 мільйонів гривень планують витратити в наступному році на ремонт автодоріг та мостів у Дніпропетровській області. Закінчити реконструкцію обіцяють до 2022 року.

Так, запланований ремонт мостів: в Криворізькому районі на дорозі С040522 Тернівка — цегляний завод — Лозовата; в Нікопольському районі на автодорозі О041804 Вакулове — Лошкарівка — /Т-04-32/; в Солонянському районі на дорозі О041701 Солоне – Лошкарівка. Необхідні ремонтні роботи на мостах включають зміцнення опор мостів, встановлення нових огорож із світловідбивачами, заміна асфальтобетонного покриття на проїзній частині та тротуарах, облаштування систем відводу та очищення дощових і талих вод.  На оновлення мостів закладено близько 45 мільйонів гривень.

Також планується провести ремонт освітлення на нижченаведених трасах, для чого вже зараз служба автомобільних доріг шукає компанії-виконавців, які б могли перевірити роботу опор освітлення, розміщених вздовж доріг, замінити світильники та виконати необхідні аварійні роботи. Ремонт освітлення пройде на наступних ділянках:

  • М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине (через Вінницю, Кропивницький);
  • Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через Кременчук) – Маріуполь (транспортна розв’язка);
  • Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя (транспортна розв’язка);
  • Т-04-01 Дніпро – Васильківка – Покровське – Гуляйполе – Пологи – Токмак – Мелітополь (смт. Васильківка).

Крім того, триватимуть ремонтні роботи на трасі  М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине (на Волгоград через міста Дніпро та Донецьк), на які планують витратити 28 млн. 646 тисяч 600 гривень.

Джерело Інформатор

Не пропустіть