Продовження Великої кільцевої У Києві до вул. Багатирської відкриють вже наступного тижня

До Дня Святого Миколая в столиці обіцяють відкрити ділянку Великої окружної дороги від проспектів Рокосовського та Мінського до вулиці Богатирської. Ремонт магістралі з північної частини Київської області вже майже закінчився.

На новій автодорозі, яка частково виходить на центральну частину Оболоні, вже можна побачити тротуари та велосипедні доріжки. В ході робіт була збудована й нова енергостанція. Цими днями на згаданій ділянці ще облаштовують з’їзд з кільцевої на вулицю Богатирську в напрямку центру, встановлюють колесо-відбійну стрічку, укріплюють відкоси агротекстилем, а також монтують освітлення. Проте до свята нову магістраль повинні відкрити.

Обхідна дорога навколо столиці має зменшити щільність трафіку та сприяти швидшій доставці вантажів. Проект Київської обхідної дороги включає 7 окремих ділянок будівництва, які з’єднають магістральні автодороги державного значення: Київ — Ковель — Ягодин, Київ — Чоп, Київ — Одеса, Київ — Знам’янка, Київ — Харків — Довжанський, Київ — Чернігів — Нові Яриловичі.

Джерело Київ.Медіа

Не пропустіть