Колишню військову вантажівку MAN переробили в комфортний будинок на колесах (Фото)

На аукціоні незабаром продаватимуть незвичайний транспортний засіб. Це будинок на колесах, в основі якого лежить військова вантажівка MAN.

Overlanding – термін, який існує вже кілька десятиліть. Це стандартний позашляховик, який поєднує житлове приміщення та автомобіль. За останні кілька років цей сегмент розвинувся ще більше – навіть виробники показують власні проекти.

На знімках показано вантажний транспорт, який раніше був задіяний у військовій сфері. Зараз він є величезним будинком на колесах, який здатний продемонструвати всі переваги машини високої прохідності. В основі лежить модель MAN M1078A1, яка отримала все необхідне для комфортної подорожі.

Усередині є регульовані крісла Recaro, а також комплект поперекових опор. Екстер’єр представлений у класичному форматі – пісочно-коричневий колір, наклейки та дуги безпеки. У житловому приміщенні є кухонний блок та холодильна камера.

Крім того, у конструкції передбачена ванна з обігрівачем. Ліжко пропонує місця для 2 осіб. Електроустаткування працює від генератора компанії Honda. Що стосується технічної частини, вантажівка отримала систему повного приводу, збільшений кліренс та величезні покришки для бездоріжжя.